20090604

Kui inimesel silm särab peas

Entusiasmil on meeletu jõud. Korraldasin, seadsin eile osa TULP avamistseremooniat. Rongkäik oli meeleolukas ja vägev, hiljem hakkas vihma sadama, kuid seda võimsamalt panid tantsugrupid ja bändid. Erinevas vanuses meeste soov bändi kütta on tohutu jõuga ning naiste soov tantsida on ürgne kirg. Ei huvita vihm ja vähene publik - meik peale, kostüüm selga ja niimoodi tantsima, et vihm tundub olematu. Siin on tantsutrupid ja bändid, kelle soov teha ja olla on inspireeriv. Paar lõiku eilsest stsenaariumist:
16.00 väljub Raekoja platsilt rongkäik kärud, trummid, loosungid, õhupallid jms. Juku on ruuporiga. Teine ergutaja samuti ruuporiga.

ca 16.30 jõuab rongkäik Hobujaama poolselt teelt sisse. WAF koor a cappella loo “We will rock you”.

16.40 – 16.45 Avasõnad lavalt Juku. Direktor, linnapea. Kui kõlab lause “Kuulutan uue linna päevad avatuks”, siis hakkab rõdul uuesti mängima politseiorkester.

16.45 – 17.00 Politseiorkester esitab rõdult kaks lugu. Samal ajal paneb end lavale valmis Kamikadze ning Carolina tantsutüdrukud võtavad enda esinemispositsiooni sisse. Ehk oranži maja ees oleval alal.

17.00 Kamikadze alustab, teeb ühe loo. Koheselt, kui lugu lõppeb läheb peale Carolina muusika. Carolina tantsib rahva oranži maja ees. Kui Carolina lõpetab, koheselt alustab Kamikadze uuesti ning Carolina tüdrukud liiguvad lava kõrval oleva maja rõdule. Kamikadze teeb kokku neli lugu – üks enne tüdrukuid, kolm pärast.

*

ca 18.10 – 18.30 paralleelselt roostes maja rõdudel on neli kostümeeritud Unique Act tantsunukku-tantsijat.

18.25 – 18.40 Diskobussist mängib Madis Nestor ja biit.me, vahepeal Juku räägib pikemalt järgmistest päevadest, Rotermanni arhitektuurist jms.

18.40 – 19.10 Alustavad Leegitsev Sidrun ja R.E.D. tantsijad. Battle. Leegitsev Sidrun esitab laval loo, Red tantsib roostes maja ees 30-ndate stiilis tantsu, Leegitsev Sidrun esitab laval teise loo, Red tantsib 60-ndate stiilis tantsu, Leegitsev Sidrun esitab kolmanda loo.

19.15 – 19.45 – RAISK ja TTÜ tantsutüdrukud. Battle. Üks lugu, tantsutüdrukute etteaste, siis RAISK, siis tantsutüdrukute etteaste, siis RAISK kolmanda looga. TTÜ tantsutüdrukud esinevad nagu ka teised trupid keset platsi.

19.45 – 20.00 lõpetamine – Juku jagab puu küljest ananassid laiali. Diskobuss mängib.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?