20090711

berliin

10.07

Ecolines’i varahommikuses Tallinn-Riia bussis ei ole palju rahvast. Ma ei oska bussis magada, aga kindlasti siiski proovin. Vähkren end sihtpunktile lähemale.

Ja saingi veidi magada, aga huvitav, et ma nii suureks oleks kasvanud, varem piisas kahest istmest voodiks, nüüd vaja väga kägarasse tõmmata.

Riiast jalutasime lennujaamast välja ja sattusime Maxima XXX-i, kus oli üllatavalt mitmekesine valik ja uskumatult suured valmistoiduletid – salatid, gurmeelauad, elus ja praetud kalad jne jne, ostsime lapikut suitsusalaamivorsti, see on õudsalt hea, nüüd pikutame ja sööme seda lennujaama lähedal murul. Ma joon ka head Läti õlut ja sõin juba kõik Laima kommid ära. Mis värk sellega on, et Laima on parem kui Kalev ja AirBaltic on kõvasti parem kui Estonian Air?

Ja nüüd oleme kohal, suures Hostelis, kus on meil oma tuba ja kus pole väga vigagi, sest ruumi on ning ega noorte elu rütmiga ei pea kaasa minema, lihtsalt võib elada nende keskel.

Õhtune jalutuskäik oli meeldiv, Volksbühne ette ehitatud ajutine Agora lava on väljaspoolt hullult ilus, loodetavasti saab homme õhtuks pileti ja saab vaadata ka sisse.

Kebab maitsev ja odav nagu alati. Miks nad ei oska Eestis kebabiliha õigesti teha?


Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?