20090712

berliin2

11.07

Hommikusöök hostelis oli vastavalt hinnaklassile täitsa okei, sai juustu ja vorsti ja saia ja isegi kannukohvi ja krõbuskeid. 

Nüüd istun Berliini oma lemmikkohvikus Rosenthaler platsil ning vaatan/kuulan õudusega kuidas kõrvallaua inimesed mitme paksu raamatu ja tohutu virna vihikute abil õpivad vist mingiks meditsiinieksamiks.

Lõunane uinak on puhkuse ajal kohustuslik, siis tulevad head mõtted ja värkse õhtu.

Õhtul teatri Volksbühne ette ehitatud Agora laval Castorfi Medea. Aus kaasaegne antiikteater, ei mingeid heli- ega valguseffekte, lihtsalt tossu aegi välja teatriustest, lava oli teatri esine trepp ja inimesed siis boksi sees ümber selle. Selga anti kalameeste tuulepidurdajad, sest tõesti oli selles poolruudu katlas korralik tuul. Pind näitlejate ja publiku vahel oli liiva täis, liiv oli täis prügi ja ohtralt mänguusse. Lõke põles ja kuulus paksamaost näitleja Spengler istus ja andis teksti.

Päris õhtul  jalutasime selles kõige kuulsamas kunstnike majas. Palju teevad kunsti, kes seda kõike tahab osta.

12.07

Käisime Maurer Parki kirbuturul, kuhu rahvast kogunes ja kogunes ja väikestel kitsastel turutänavatel müüdi kõiksugust asja, natuke kahju, et isetehtud t-särgi enamjaolt tähendavad kõige odavamale t-särgile trükitud pilti või logo. Aga koeri, mukisid, jalutas turul palju ringi ja kõik olid hullult asjaliku näoga, aitasin inimesi ja lõhverdasid keelt.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?