20090716

berliin3

13.07

Plaanist sõita Münchenisse ei saanud asja, sest kahe inimese rongipiletid Münchenisse ja tagasi oleks maksnud košmaarse summa ca 600 eurot. Ajuvaba kuidas nii kallis. Rentisime hoopis kolmeks päevaks auto ja põrutasime Sleweig-Holsteini. Rendiautoks saime Škoda Fabia, täita lahe auto, põrr-põrr viib meid edasi saksa kiirteedele.

Peatusime ühes teeäärses peatuskohas, seal oli ka McDonald’s, hullumaja kui palju rahvast tahab kuumal suvepäeval saada seda suurepäraselt pakendatud ja välja töötatud rämpstoitu. Meie sõime guljašši.

Ühe ilus järve ääre peatusime. Selge vesi ning väikeses paadisillakesed, tundus olevat saksa rikaste suvituskoht. Hüppasime vette ning kohe oli platsis järvevalvur luik oma perega, nähtavasti nõudmas maksu tema järves ujumise eest. Õnneks nokaga päris ei löönud.

Õhtuks jõudsime Lübeckisse. Kena maaliline sadamalinn. GPS seadmega hosteli otsimine on raske, aga võimalik, eriti siis, kui GPS on saksakeelne (et saksanimega tänavad oleksid õigesti kaardil), ainult räägib inglise keeles. Milline ilus vanalinn, kuidas vanade kirikute-löövide sisse on maitsekalt paigutatud moodne klaas.

Tänased kaks õlut olid kohalikud Holsten Pilsener’d, täitsa head. Lübeckis puuduvad väikesed poed, kogu võim on kohvikute käes.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?