20090726

sõstrad

Kõik minusugused olid vist folgil, aga ma nagu ei tulnud selle peale, et Viljandis olla. Saabusid sms-sid, mis küsisid Kas olen või Kas tulen. Ei, kardan eestlaste massiüritusi. Liiga palju tuttavaid ja "Kuidas sul läheb?" olematut juttu.

Põrutasin reedel maale ja tegin endale selleaastastest pärnaõitest teed ja sõin kommi ning magasin reede vastu laupäeva väga kaua. Siis tõusin ülesse, tegin tule pliidi alla, praadisin kartuleid ning kuulasin raadiot. Alguses ajas pliit veidi sisse, siis läks tööle. Kartulid tulid peenralt võetud mugulsibulaga täitsa okeid.

Siis läksin õue ja otsustasin, et hakkan trimmerdama, tiigi ümbruse ja marjaaia trimmerdasin puhtaks. Viljakas maa, rohi kasvab kiiresti ning tiigis kasvavad kalad kiiresti. Süvendamise müstiliselt üle elanud kogred tulevad jultunult uue purde varju õhku ahmima. Las kasvavad, nii kui mõni koer maale külla tuleb või kass end näole annab läheb püügiks.

Pärast trimmerdamist tegin sauna ning vaatasin sauna ees istudes puude varju kukkuvat päikest. Kopsud õhku täis. Õhtul jõin jälle sama teed.

Ja kogu laupäeva võtsin oma põõsaste küljest punaseid ja musti sõstraid ning tikreid. Jõle head. Nagu elu on vahest jõle hea. Marja maitsega.

Täna hommikul oli juba Pärnus jalkamängul ning pealelõunat juba kodus Laagris. Koristan.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?