20090814

"Startup" piletid on esmaspäeval müügis!

Kokku on septembri hommikutel kuus etendust, kuid üks etendus on reserveeritud. Müüki lähevad kuupäevad 16, 17, 21, 22, 25. Piletimüük algab E 17.08 www.piletimaailm.com lehel sümboolselt kell 8.15. Kui kell 12 avatakse teatri kassa, siis saab loomulikult ka kassast ja teistest Piletimaailma müügipunktidest pääsmeid soetada.

Igaks etenduse hommikuks saavad etendusele tulijad tellida endale ka telefonikõne (kontroll)äratuse, selleks tuleb kirjutada aadressile vika ät no99.ee

Etenduse toimuvad Kalamajas Niine 11 ja etendused algavad hommikul kell 8.15.
Kavaleht

Sel hilisuvel/sügisel jäävad need kuus NO81 "Startup" etendust Niine tänaval viimasteks, kas ja kus on veel võimalik seda lavastust näha seda hetkel ei tea. Unistustes terendab hommikutuur Eesti väikelinnades, aga kas see on organiseeritav ja ajaliselt mõeldav, see on väga küsitav.

Videos on näha ühe tegelase mõttemaailm ühe etenduse jooksul. Ideed on igal hommikul erinevad.

Ajalehearvustusi:
Tere hommikust, ringi hõljuv juhus!
Innovatsioonist – hommikul kell 8.15
Autopiloodi pealt maha

Blogijutte:
Startup (NO81) - NO99
NO81 Startup
ubi.pt
Hommik teatris
Startup
NO81

Comments:
Kui ma kevadel "Startupi" vaatamas käisid, siis paljud (teatrikauged) kontorirottidest tuttavad pööritasid silmi, kui nähtud etendus pärast jutuks tuli. Et mis mõttes hommikul teater?? :P Aga tegelikult - "Startup" on tõesti ülimalt sobilik, aga veidikene teistsugune viis tavapärast koosolekurallit alustada. Soovitan!
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?