20091107

NYC 5. osa (6. november)

Brighton Beach on tuntud kui venelaste linnaosa New Yorgis. Meil oli seal äritehing soolas, nii sõitsime hommikul pikalt metrooga, kaks ümberistumist ning väljusime metroost peatus enne Brighton Beachi ehk Sheepshead Bay's. Nimelt oli asi iPhone-s. Craiglist.org on hullult pop müügisüsteem siin, müüakse kõike, sealhulgas ohtrasti kõige kuumemat kaupa ehk telefone. Dimitriga olime kokku leppinud Craiglisti ja e-maili teel, et saame kokku kell 12 Sheepshead Bay's, Dima oli andnud ka oma numbri.

Kell 12 helistasime, temal telefon voicemaili peal, ei kippu ega kõppu. Mul läks kohe tuju väga ära. Jalutasime Brighton Beachile ja otsisime pelmeeni söögikohta, seda ka ei leidnud.

Brighton Beachil elavad venelased elavad vist enamuses nii, et pereisa on erudeeritud arst ja peab kogu ülejäänud suguvõsa üleval. Väga palju silmasime arstikontorite silte ning teine põhiline plafoon tähistas lasteaedade kuulutusi.

Käisime mööda rannajoont ja siis Dmitri helistas ja vabandas, et oli magama jäänud. Leppisime kokku, et saame tunni aja pärast Sheepshead Bay's Dunkin Donuts'i ees kokku. Mul läks kohe tuju paremaks.

Vene prouad on alati hinnas, ka New Yorgis.

Dmitri sõitis valge Lexusega ette ning meie hüppasime auto tagaistmele. Tal oli kaasas kuus telefoni, valisin ühe endale välja selle järgi, mille ekraan oli absoluutselt ilma ühegi kriimustuseta. Proovisime Eesti SIM-kaardiga helistada, kontrollisime, et andmeside vms. on igaks juhuks telefonis praegu välja lülitatud. Tehing sai teoks, Dima rääkis meile oma elust, et kordagi pole Euroopas ega Venemaal käinud, vene keelt rääkis väga tugeva aktsendiga. Dima viis meid valge Lexusega hea "pelmennaja" ette, surusime kätt ja elu oli ilus.

Toimusid uue iPhone väikesed liigud. Pelmeenid olid tõesti head nagu ka kalamarjaga pannkoogid.

Esimese õhtuga jõudsin kõik vajalikud enda jaoks funktsionaalsee aplikatsioonid telefonis tööle saada. Mängima ma sellega ei hakka, pigem ikka e-maili saatma, Twitterit ja ka nähtavasti blogi panema mingil määral. Kõik töötab ja sujub kenasti. Eelmist postitust vaadates on näha, et pildikvaliteet pole just üleliia hea, aga käib küll, kui tahan kiiresti midagi üles panna.

Õhtuks jõudsime kesklinna tagasi ning käisime kolmekesi söömas Korea söögikohas, kus serveeriti ohtralt eelroogasid ja ka sooja Saket. Täitsa huvitavad juurikad ja maitseelamused.

Päris õhtul jalutasime linna vahel, otsisme urkabaari, mida Liisa soovitas. Leidsimegi baari üles, see oli a la Berliini kõige hullem urkabaar, paksult vanu hipisid täis. Püstijala uksevahel õllejoomist me ei tahtnud. Kondasime veel veidi linnas ning nägime üht visuaalselt lihtsat, kuid löövat lahendust. Ehitus-remondijärgus majja oli igasse tuppa pandud erineva valguse pirn vilkuma. See tegi tavalisest majast linnapildis hullult kena ja atraktiivse pilgumagneti.

Täna kunstinäitusele ja NHL-i vaatama, homme loodetavasti teatrisse. Aitab elektroonika ostmisest.

Comments:
Vaevalt, et Lankots endale IPhone ostis, või mis? millegagi ta seal coca-cola taustal eputab vist ikka:))
 
jajah, Äpple ajab ju hulluks. http://www.youtube.com/watch?v=VoyYYU6JUXY
 
korea kohas söömas käies pakuti teile arvatavasti ikka soju't (orig: korea) mitte sake't (orig: jaapan)... tegelt üks riisinaps kõik...
 
menüüs oli ta nimi ikka sake, aga noh, sama teeb välja. söök oli muidu suht autentne, aga võibolla siis jook oli rahvusvahelisem seal.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?