20091106

NYC 4. osa (5. november)

Suure osa päevast veetsime raamatupoes Borders. Ostsin kaks raamatut - "The Pixar Touch" ja "The Wikipedia Revolution". Ehk siis põhjalikud edulood. Raamatupoe aknast avanes selline pilt, New Yorgi kesklinnas on niipalju taksosi, et taksosi on kõvasti rohkem kui kõiki teisi autosid. Me veel ei ole taksosõitu proovinud, aga kindlasti peaks, sest mis NYC reis see oleks ilma karismaatilise taksojuhita.
Käisime "Drama book shopis", seal müüakse näidendeid, aga enamus näidendid on vanad. Uute näidendite sünopseid lugedes tekkis tunne, et Eesti kultuuriruumi need absoluutselt ei sobiks või lihtsalt mind individuaalselt ei eruta. Ostsin vähemalt teatriajakirja, mis küll osutus ilgelt reklaami täis olevaks. Teatrisse eile veel ei jõudnud.

Käisime juutide tehnikapoes, kust ostsin kõrvaklapid. Uskumatu süsteem, kõigepealt saad tšeki, siis lähed maksma teise letti, siis saad kolmandast letist kauba ning siis saat neljandast letist oma koti tagasi, mille pidi poodi sisenedes hoiule jätma.

Täna stardime varsti Brighton Beachi suunas ning loodetavasti olen õhtuks õnnelik iPhone omanik. BlackBerry tundub küll palju parem telefon trükkimiseks, aga Eestis need ju Eestis ei tööta. Aga enne starti praeme veel ise muna ja peekonit.

Comments:
said siis iPhone? neid ei saa niisama ju....hmmmmm
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?