20091125

Solarise liiklusskeem


Ma ei tahaks oma blogi kasutada "ära panemiseks" või kellelegi liiga tegemiseks, aga, kui midagi on, siis ma ka ütlen. Hästi või halvasti. Sõidan pea igal hommikul autoga tööle, lõpulõigu sõidan mööda Rävala puiesteed ja keeran peale Solarise/Nokia kontserdimaja nurka paremale. Peaksin jõudma väikese ringteeni ja voila olengi teatri ees. Aga pea igal hommikul ca kell 9 on mu teel ees takistus.

Igal hommikul saan Solarise kaubalaadimisest osa.

Huvitav, kas Kaitseministeeriumit see ei sega, et nende maja ees kõnniteel ootavad igal hommikul ca kell 9 väikesed ja suured kaubikud oma laadimisjärjekorda, et tagurdada risti üle sõidutee kitsa laadimispositsioonini.

Moraal: Enne, kui ehitad ostukeskust, mõtle läbi logistika, eriti igapäevased laadimised ja kaubaveod. Liikluseeskirjade räige järjepidev rikkumine pole kellelegi lubatud.

Comments:
tõsi. ruumijaotuse poolest ja sisearhitektuuri vaatevinklist on see hoone täiesti idiootne. käisin mina seal kinos. ühel pool ekraani on üks varuväljapääs ja teisel pool teine. ja need rohelised exit lambid särasid terve filmi ajal. või see kuidas meestevetsu ukse avamine avab vaate kõigile pissuaaride ääres askeldavatele meestele. jne jne
 
Sellest sai ju hoone kavandamise ajal jahutud ja soovitatud ja juratud ja õiendatud, aga mitte keegi ei kuulanud, vaid asi suruti läbi ussi munni sellisel kujul läbi ja nüüd ta seal on.

/arhitekt volts/
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?