20091207

Ajami ja Keegi ei tea midagi pärsia kassidest

Vaatasin eile kahte PÖFF-i võidufilmi. Grand Prix "Ajami" tundus alguses igav, kuid ekraanilt nähtud kirglikus oli nakatav ning näitlejate loomulikus oli räigelt loomulikult. Kui võtta, et see on kahe režissööri esimene film elus, siis on asi päris lahe. Film on üdini negatiivne, põhimõtteliselt surub võim, usk, viha alati inimese alla. Treiler:


Kurb, et filmi "Keegi ei tea midagi pärsia kassidest" nurgas oli eile kogu seanss kiri suurelt "PROPERTY OF WILD BUNCH", sest õiged koopiad oli levitaja juba serverist kustutanud ning filmi näidati promodvd-lt. Nojah...

Aga suurepärane film. Millised Iraani muusikud, milline inimeste omavaheline lävimine ja tõesti milline loomulik kaameratöö. See film oli vist pool dokumentaal, et need bändid ongi päris bändid jne. Teherani tänavatel on palju peidus. Režissöör Bahman Ghobadi enam selle filmi pärast Iraani minna ei saa. Kahjuks filmi muusikat iTunes'is veel müügis pole. Treiler:


Comments:
kurb jah kasside pärast, aga läks väga napilt, et see üldse linale jõudis tehnika kiuste, mistõttu ei jõudnud mina seda vaatamagi paraku.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?