20100103

Neli tähtsat säutsu Eesti Twitteris 2009

* 24.02 Sten Tamkivi (@seikatsu) presidendi vastuvõtult:

Presidendi vastuvõtul tuleb seista järjekorras, et jõuda kätlemiseni. Mobiiltelefone ja Twitterit ei võta nii kergelt inimestelt ära. Või on see võimalik, et ärahoidmaks säutse ja fotosid on edaspidi ürituste kutsetel "Palume mobiiltelefone ja Twitterit meie üritusel mitte kasutada"? Nähtavasti selle aasta 24. veebruaril tuleb otse presidendi vastuvõtult juba hoopis rohkem säutse. Nähtavasti võib seda Steni säutsu pidada Eesti vaba arvamise verstapostiks.

* 07.06 Indrek Tarand (@indrektarand) pärast Europarlamendi valimisi:

Europarlamendi valimistel kõik kotti pistnud Indrek Tarand tänas inimesi emotsionaalselt. Kui võimas on aastast 2009 üksikinimene parteide ja süsteemide vastu. Sa võid väga odavalt enda kuvandit võimendada, lihtsalt sul peab olema kuvand ja sisu, mida ise usud.

* 08.08 Luhatsi naine Luhatsi kontolt (@luhats) Pühajärve maratonilt:

Telemees Toomas Luhats viis aastal 2009 läbi eduka tervisespordi projekti - treenis läbima Pühajärve maratoni ning alistas oma eesmärgi. Raja äärest tuli võistluspäeval info operatiivselt ning operatiivselt järgnes sellele säutsule õnnitluste voog.

* 14.10 Idee2009 (@idee2009) ja Mart Kase (@martkase) paralleelselt, kui sai kokku 100 000 e-hääletajat:


Vähesed uskusid, et kohalikel valimistel 100 000 e-hääletajat kokku tuleb. Tuli. Kas mõte idee2009 sellele otseselt kaasa aitas, ei tea, kuid 100 000-e e-hääle ootus sai e-hääletamise viimasel päeval suureks ootuseks. Elati kaasa ning kui summa sai kokku, siis levis see variant kunagisest Eesti tunnuslausest "retweetidena" massiliselt.

Loodame aastast 2010 rohkelt sündmusi ja tegusid, mida Twitteris kajastatakse.

Comments:
oppinud
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?