20100420

Mina ja mu iPad, kümme mõtet avanädala järel:

* Ta on tõesti kiire. Palju kiirem kui mu iPhone või must MacBook. iPad on kiiruse poolest paugupill. Ja iPad on väike ja mugav.

* Google Reader + sealt avanevad lingid on iPadi Safaris kiire ja hea lugeda. Google Readerit olin vahepeal hülgamas, sest arvutis on seda kedrata kohutavalt tüütu, iPadis on asi hoopis parem.

* Tema peal on hea kontsentreeritult trükkida/kirjutada/mõelda. Soetasin selle jaoks kümne doltsi ees programmi Pages.

* Filmi ja YouTube vaatamise kvaliteet on super. Fotode vaatamiseks on see riistapuu lausa loodud. Tõmba sisse ja muudkui sõrmega ketrad. Pildistuva maailma apostelinstrument.

* Tunnen puudust korralikest blogide toimetamise äppidest – ei Blogger, WordPress, Tumblr ega Edicy pole iPhone’s ega iPad’is just kõige kasutajasõbralikumad.

* Tunnen puudust korralikust Facebooki äppist nagu on olemas iPhonel. Safari vahendusel pole näpuga hullates Facebook päris see.

* Tunnen puudus korralikust Twitteri lugemise-otsimise äppist. Crème’l läheb veel aega iPadile jõudmisega, kohal pole ka veel kõikvõimas Tweetie ja Twitterrific on suht algeline programm.

* iBooks on üllatavalt palju praegu ikka ja ainult ameerikaliku mõttelaadi raamatuid täis (Ma kasutan USA iTunesi poodi, see tegelt siis suht loomulik). Olen seal riiulite vahel ringi küll tuianud, aga midagi ostmisväärset pole silm hakanud. Tasuta raamatud “Alice Imedemaal” ja “Winnie Puhh” on jätnud hea mulje.

* Aku peab kenasti. Paari päeva tagant panen puhtalt rutiinist laadima, kuigi otsest vajadust pole. iPhone aku on ikka hoopis-hoopis kehvem.

* See asi on mõeldud lastele. Ma arvan, et iga laps hulluks sirgeldamisäppi Adobe Ideas või näpumussi äpi “Magic Piano” peale.

Ja ei saa mainimata jätta, et see võib olla rumal, aga mu e-mailide lõpus on “Sent from my iPad”.


Comments:
(ipadi ei kommenteeri. kadedusest roheline. :))
võib olla blondiini küsimus, aga kuidas sa usa itunesi poodi saad? lihtsalt muudad profiilis riiki? mis siis krediitkaardi billing aadressist saab?
 
usa itunesi poodi saab nii, et kui on sõber usas, lased tal osta virtuaalseid või füüsilisi itunesi kinkekaarte, ja nende pealt muudkui laadid endale usa poe krediiti. billing aadress tuleb sellegipoolest mingi usa oma valetada, aga seda ei kontrollita. sel juhul pole mingit usa maksevahendit vaja, kinkekaardist piisab.
 
Maci peal kontsentreeritult trükkimiseks on üks teistmoodi äpp - http://www.ommwriter.com/
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?