20100427

Ühtne Eesti suurkogu DVD

Foto Kliff ja Klaus Stuudio

Midagi minu argipäevast. Arvan, et Ühtne Eesti suurkogu DVD on väga paslik mälestus/kingitus/õppematerjal/emotsionaalne etteaste. Tasub tellida. Kuigi laps on veel sünnitamata. Aga laps on juba päris palju ära teinud enne sündi.

See on hea asi kõigile, kes Saku Suurhalli mahuvad ja ei mahu 7. mail.


Ühtne Eesti suurkogust valmib DVD, ettetellimine algab täna

7. mail Saku Suurhallis toimuvast Ühtne Eesti suurkogust valmib Teater NO99 ja Allfilmi koostöös tipptasemel salvestus, mis antakse välja DVD-l ja Blu-ray plaadil 15. juunil 2010. Ühtne Eesti suurkogu salvestis sisaldab 7. mail toimuvat Ühtne Eesti suurkogu, valimiskoole ning eksklusiivseid fotosid suursündmusest.

Saku Suurhalli mahub 7. mail vaid 6500 inimest, aga huvi Ühtne Eesti suurkogu vastu on olnud kordi suurem. Ühtne Eesti tänab kõiki toetajaid ja poolehoidjaid. Ühtne Eesti suurkogu DVD on mõeldud kõigile inimestele, kes istuvad 7. mail Saku Suurhallis kui ka kõigile nendele, kes saali ei mahtunud. Tahame oma sõnumit ja mõtteid levitada võimalikult paljude inimeste hulgas ning jäädvustada Ühtne Eesti suurkogu Eesti rahva südamesse. Saku Suurhalli ees ega kuskil mujal ei ole 7. mail suuri ekraane, mis edastaksid suurkogust otseülekannet. Otseülekandest loobusime, sest otseülekande formaadiga pole võimalik tagada pildi- ja režiikvaliteeti, mis rahuldaks Ühtne Eesti meeskonda.

Ühtne Eesti suurkogu salvestatakse tipptasemel. Lisaks tavalisele DVD formaadile toodetakse ka kõrgkvaliteetne Blu-ray versioon, mille videopildi kvaliteet on kordi detailsem ja põhjalikum kui DVD-l. Blu-ray plaate mängivad ainult Blu-ray tähisega mängijad. Kuna Ühtne Eesti suurkogu on massiaktsioon, siis inimesed on üksteisest Blu-ray versioonis paremini eristatavad. Ühtne Eesti suurkogu on avalik salvestus ning kõik publikus olevad inimesed võivad jääda videopildile.

Suurkogu salvestise maksumus on viidud miinimumini, mis on vajalik projekti õnnestumiseks. 5000 esimest DVD-d müüakse Interneti vahendusel hinnaga 179 krooni. Salvestuse Blu-ray versioon maksab täna 259 krooni. Pärast esimese 5000 plaadi müüki on DVD hind 199 krooni ja Blu-ray hind 289 krooni. Müük Internetis lõppeb 14. juunil 2010. Lunastatud DVD-d saab kätte Teatrist NO99 vahemikus 15. juuni – 22. juuni. Soovi korral tuuakse salvestis Eesti piires kullerteenusena kohale 55 krooni eest. Väljaspoole Eestit tellimiseks palun võtta personaalselt ühendust aadressil dvd@no99.ee. Samuti võib samal aadressil pöörduda salvestise ostuga seotud lisaküsimustes.

Ühtne Eesti DVD-d müüb Internetis eksklusiivselt ainult Rahvusmeenete portaal. Ostu vormistamiseks palun vajutage järgmisel lingil www.rahvusmeened.ee/suurkogu.

Palun levitage sõnumit.

www.eestieest.ee

www.youtube.com/suurkogu



Comments:
Tere. Mind vaevab postituse teemaga kaudselt seonduv küsimus - millest on tingitud ürituse nime selline huvitav käänamine siin kui ka mujal meedias?

Kas tegemist on osaga läbimõeldud kontseptsioonist või lihtsalt keeleuuendusega?

Siiamaani olen uskunud, et oleks ebakorrektne rääkida üritustest "Sotsiaaldemokraatlik Erakond üldkogu" või "Eestimaa Rahvaliit kongress"...

Muidu jõudu soovides,
keelehuviline
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?