20100404

Vajan Wordpressi abi, head sõna

Eks ma siin jälle mõtlesin, et ma olen kõvem veebimees, kui ma tegelikult olen. Iseõppimine ei tule täna välja. Mul oleks abi vaja, kui keegi viitsib kirjeldada.
Et kuidas ma saan selle oma jalkameeskonna www.emmaste.wordpress.com lehe selle Aparatus kujunduse peale üleviidud? Step by step juhise eest oleksin äärmiselt tänulik, kui keegi viitsib kirjutada. Saan allalaetud selle Aparatuse, aga ei oska sealt suurt midagi edasi teha seda, tahaks ta lihtsalt saada wordpressi sisse.
Paar rumalat küsimust:
Et kas pean CSS koodimuutmiseks Wordpressile midagi maksma ja kas CSS on see märksõna üldse, et ümber mille pean mässama?
(Ei taha aadressi muuta, aadress võib jääda www.emmaste.wordpress.com, aga kujundust tahan muuta)
Et kuidas see ftp-sse kujunduse üleslaadimine ja sealt kasutamine käib?
Ühesõnaga, ma ei oska. Üritasin siin netis õpetusi lugeda, aga ma ei saa aru, et kas ma wordpressi sisse seda templated lihtsalt ei saagi?

Comments:
Ma kasutan küll wordpressi, a mitte .com teenuseid, vaid ise hostituna. Täpselt ei tea seega, aga praegu tunudub, et "Theme upload functionality is exclusive to privately hosted blogs and sites using the WordPress.org software. This means that you cannot upload any themes to your WordPress.com blog (even if they’re available at the WordPress.org theme repository)."

Et seda kujundust sa nagu kasutada ei saaks...
 
Õige vastus on, et sind ei saagi aidata. Wordpress.com ei toeta uute kujunduste lisamist, tee mis tahad. Kui tahad minna üle kujundusele mida nende valikus ei ole, pead ise hostima hakkama. Nende valikus olevate kujunduste CSS-i saad muuta muidugi küll kuid sellest võimalusest pole sulle ilmselt hetkel kasu.
 
On porno.
Aitäh kiirete vastuste eest.
Eks ma mõtlen siin nüüd edasi, et mis saab.
 
Ega seal muud polegi teha kui sammuke edasi astuda, regada endale domeen (kõik peale emmaste.ee tunduvad vabad olevat) ning ise hostima hakata. wordpress.com-is olevad postitused, kommentaarid, kasutajad saab mugavalt ümber tõsta;)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?