20100614

trimmerdamine ja jalgpall

Trimmerdamine on suhteliselt eksistentsiaalne tegevus. Mulle meeldib. Trimmerdasin laupäeval maal ca seitse tundi. Alguses 2.6 millimeetrise tamiiliga ja siis langetasin kettaga pikemat mahalangenud heina. See trimmer on meil maal olnud ca 13 aastat ja sellega on trimmerdatud nii kive, puid kui nõgeseid. Töötab ja raiub.

Trimmerdamine on väga tehniline töö. Igaüks oskab trimmerdada, kuid hea trimmerdaja on see, kes trimmerdab ühtlaselt. Tutid tahavad vägisi püsti jääda. Trimmerdamine on mõnus.

Nädalavahetusel välkusid maal tumedad pilved ja puhus meeletu tuul, kuid vihma ei sadanud. Vaatasin väikesest televiisiorist reede ja laupäeva õhtul MM-i mänge. Ikkagi tundub libe see pall. Kuid sakslased lõid asja eile käima. Loodame, et täna Holland ja Itaalia jätkavad sama bravuurikalt. Eile pidas ka mu teise liiga klubi HÜJK Emmaste järjekordse mängu, võtsime järjekordse võidu. Täna juba ootan, et millal saaksin kiire tööpäeva sees televiisori käima klõpsata.

Comments:
Nõus, eile oli kõik hea juba tehtud ja oleks võinu sauna minna, telekasti ette jalkat vaatama sättida õllega, aga ei, ikka midagi oli puudu, seega sai üks paagitäis enne kraavipervel trimmerdatud :)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?