20100809

Hauka laadalt saime õlut ja seebi

Käisime laupäeval Antslas Hauka laadal. Vähemalt kümme aastat polnud käinud, olin ca 8-aastane, kui sain sellelt laadalt oma elu esimese vikati. Lastevikati. Praegu vikateid ei müüdud, ega leidnud ka traadist korve. Pool laata koosnes kirega ettevõtluses pusivatest kaupmeestest, silma jäi FIE formaat, kas tõesti on kuidagigi FIE-ks olemine kaupmehe jaoks põhjendatud, miks mitte OÜ?

Ja muidugi oma toodangu ja tegevuse eksponeerimine (flaierid, kodulehe aadressid jms), see vajaks väikeste kaupmeeste juures rohkem tähelepanu. Tähtis on ju luua ka püsisuhteid klientidega ja kust kliendid ikka infot mujalt saavad kui Internetist.

Pool laata oli Kadaka turg. Odavad riided ja jalanõud. Arusaadavalt inimestele, kes linna nii tihti ei juhtu, ka selliseid lette on ka vaja. Hea valik oli laadal istikuid. Ka sinke, vorste, kala ja leiba oli. Aga meie lemmik oli Mardimäe ökotalu poolt pakutav koduõlu. See oli tõesti maitsev ja palava ilmaga sobis ideaalselt.
Ostisme ka ühe seebi, nn. "vana aja seebi". Nöör keskelt läbi, saab laest alla riputada. Mulle meeldib käsi pesta päris seebiga. Eks näis, kas see seebi laest alla riputamine ka funktsionaalseks osutub või hakkab seep nööri otsas nagu pendel mööda kööki õõtsuma.

Eks see laat on piirkonna tippsündmus ja eks seal Antslas sel kahel laadapäeval ka igas hoovis käib võtung. Laupäeva hommikul oli tuikujaid juba märkata. Aga eks see kõik käib Eesti laada juurde. Liiga korralik ja disainitud laat, ei pruugi üldse mingi õige laat olla.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?