20100812

Müügis kaks autot. Renault Clio ja MINI Cooper

Kuna autod ei mahu enam maja ette ära, siis müüme kaks tükki maha.

Autode fotod ja tehnilised andmed on lingitud Auto24 portaalis. Ma kirjutan, et miks mina kumbagi autot ostaks ja mille üle järgi mõtleks.

Renault Clio Storia 1.2 43 kW 2007. aastast - Põhimõtteliselt ei võta see auto bensiini. Ta võtab tõesti vähe bensiini võrreldes pere teiste autodega (Ford Focus, MINI Cooper). Clio on ruumikas auto olenemata oma väiksusest. Koeri saab sellega edukalt vedada, samuti ehitusmaterjali. Tegelt ka. Mõeldud liikuvale inimesele, kes ei eputa, vaid sõidab. Loomulikult pole selle auto juhtimismugavus maailmaklassist, kuid sõidab juht, mitte auto. Ka karmis talvekliimas on edukalt kõik sõidud ära teinud nii mõnigi õbluke neiu kui turske härrasmees.

MINI Cooper 85 kW 2003. aastast - See on ilus auto, see auto avaldab muljet. Seda autot on äärmiselt hea juhtida ning selle autoga on äärmiselt mugav kaasreisjana sõita. Puhas stiil, puhas disain. Kui ainult võrrelda näiteks Clio kütusekuluga, siis kütust kulub MINI-l rohkem. Aga kaupa saab ikkagi ka MINI-ga vedada, kuid pole niivõrd soovituslik. Pigem ikka selles autos ringi tuisata ja tunda end disainitult vabana.

Et kui oleksid huvitatud ühe neist autodest ostmiseks, siis vaata lisa Auto24 lehelt (tehnilised andmed ja hind jms). Ja võta julgesti kontakti Teelega (teele.ardel ät gmail.com), et autosid oma käega katsuda, vaadata.

Suvi on ringi sõitmise aeg. Minagi asun täna hilisõhtul jälle rooli, et jõuda hilis-hilisõhtul maale.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?