20100816

Seekordsed avastused ja tegevused maal

Veetsin järjekordsed kaks päeva maal tööd nikerdades. Sain kolmele aknale uued klaasid ja uued liistud ette. Juhei. Nüüd on kena vetsust õue kaeda.

Kas te olete sellise disainiga vahvlimasinat elus näinud? Leidsin gaasipliidi alumisest sahtlist, kuhu vist ei olnud enam aastakümneid vaadatud. See mudel on vist kõvasti vanem, kui need tuttavad ja bravuurikad vahvlimasinad, mida meie tunneme. Või on lihtsalt teise tootja riist? Igatahes tuleb kuskilt muretseda uus toitejuhe ja proovida, et mis mekki vahvlid selle masinaga tulevad.
Ja milline sisemine muster on masinal! Imetlega, puhas kuld.
Ja oli aeg, oli aeg gaasipliidil ja balloonil köögist välja kolida. Mis saab tühjast balloonist? Osavamad teevad sellest barbecue ahju küttekolde, vähem osavamad teevad saunaahju veepaagi, mida mina välja võlun, ei tea, igatahes keevitanud pole ma kunagi.
Ja muidu oli seekordse maalkäigu põhiline eesmärk tõsta köögipõranda äravajunud nurka ja see mul hea külamehe Ahti eestvedamisel ka õnnestus. Kui kenasti on ikka 70 aastat tagasi õhku põranda alla jäetud, et midagi mädanema ei hakkaks ja kui kena liiva tuli põranda alt välja. Lihtsalt tuli ühe ristitala alla panna uus kivi ja põrand sai omale kohale.
Sõitsin maalt tagasi pühapäeva hommikul stardiga kell 6.30. Kui ilus on udu looduses.

Comments:
Hakkab looma, mis? Jälgin siin tasapisi ja meele teeb rõõmsaks, et säärane tegutsemine sulle aina rohkem meeldima hakkab. Jõudu ja jaksu.
 
Endalgi selline aparaat pidevas kasutuses. Maamajas peaks veel väga kenas konditsioonis olev masin olema. Ei ole ta nii rariteetne midagi.
 
jaa, selline vahvlimasin oli minugi kodus, kui väike olin, on vist praegugi kuskil alles. 70ndate värk. ja samasugune pliit oli meil ka, samuti 70ndad :)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?