20101018

“Graanul Invest - Visions and Actions” - isetehtud film


Ma arvan, et sain koos sõpradega suure asjaga hakkama, mille üle olen oma portfolios uhke. Film “Graanul Invest - Visions and Actions” ei ole tegelikult YouTube materjal, see film on mõeldud nõupidamiste alguses laua taga vaatamiseks. Ja see film on mõeldud vaatamiseks välismaal. Ja tähtis on see, et kuidas jutt jätkub peale filmi vaatamist.

Oli vast vahva ja kirglik projekt ja sellise teostuseni low-budget eelarve juures jõudsime ainult tänu sellele, et meeskonnas oli multitalente. Teele juhtis projekti ja lõi režiid. Kaarle võttis heli ja monteeris ja pani graafika liikuma ja juhtis heliloomingut ja muusikut. See on väga suur väärtus, et selles filmis on originaalmuusika.

Režissöör, produtsent Teele Ardel
Montaaž, helirežissöör, animatsioon Kaarle Kannelmäe
Kontseptsioon, stsenaarium Mart Kase
Graafika Martin Pedanik
Näitleja Jaak Prints
Red operaator Erik Põllumaa
Stadycam operaator Indrek Šeiko
Operaatorite assistent, fookusmeister Mihkel Soe
Originaalmuusika Mikk Tammepõld

Ja võttepäevade kokk kirjutas stsenaariumi. Mitte, et ma süüa teha ei oskaks, lihtsalt kogemust on vähe.

Hea on teha tööd sellise ettevõtte promomaterjaliga, mille tegevus on läbimõeldud, perspektiivikas ja suur.

Tänapäeval on reklaamis/turnduses äärmiselt pop “making-of” žanr. Et kui palju keegi ennast kiita oskab ja jaksab. Kahjuks polnud meil kahel suvisel tulikuumal ja tulitihedal võttepäeval aega klõpsida ilusaid making-of kaadreid. Kuid siiski leidsin iPhonest ühe foto.

Comments:
Proff film ja positiivse ideega äri, ainult üks väike norimine - lipsukandmistava järgi peab lips ulatuma vööni, kuid mitte varjama püksipannalt; ma kardan, et filmi sihtpublik meenutab seda reeglit igal hommikul riidesse pannes. Aga muidugi võib seda tõlgendada ka nii, et see äri on nii vinge, et lips võibki pisut boheemlik olla :)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?