20101011

Klaasikillud ja tammetõrud

Kui palju vanasti talupidamises taarat ja muud klaasi maha maeti. Pandi siia kuuse alla ja sinna kuuse alla. Pandi sinna varju alla ja sinna katusekambrisse. Nii saimegi maal lisaks suure prügikonteineri täitmisele ka klaasi kastidesse varuda. Tänapäeva inimene vist päris täpselt ei saa arugi, kui suure õnnega on koos, et igapäevaelus on plastmasstaara ja muud sarnased pakendid.
Aga kui suured on sel aastal tammetõrud. Ja kui palju on sel aastal tammetõrusid. Tegin maja kõrval oleva suure tamme juures foto. Seal on kogu pind ca 7 meetrit korda 7 meetrit praksuv. Lihtsalt nii palju on tõrusid, et tõru peale astumata pole võimalik edasi astuda. Kui vaid metssead selle koha avastaksid...Aga nad vist (loodetavasti) ei avasta.
Sügisel on maal ilus. Tiigi peale olid saabunud ööbima pardid. Teadagi, kes oli partide üle kõige rõõmsam. Millised värvid looduses. Ja millise emotsiooni andis reede õhtul väikesest telekast vaadatud Eesti koondise võidukas mäng. Kui teisipäeval peaks olema ka Sloveenia jõukohane, siis võib hakata unistama juba päriselt.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?