20050116

ELU ON IME

Käisin ja vaatasin selle filmi ära. Üks minu lemmik huumoreid. Samas tõsine film, aga sürriks läheb tõsiduse sees ja elutervet naeru täis. Kusturica "Must kass, valge kass" mäletan meeldis mulle ka, aga see film meeldis veel rohkem. Võib-olla ta lihtsalt sobis sel laupäeva õhtul minuga kokku, aga ma pole ammu loomingut jälgides end nii õdusalt tundnud. Ja natuke kuulub film ka sinna õppetundi, et kuidas teha filmi nii, et absoluutselt kõik oleks eluline ja arusaadav. Soovitan jalgpalluritele. Soovitan raudteellastele. Soovitan loomaarmastajatele. Mina kriitikute arvamusega ei ühti ja arvan, et see on hea film. Krahli ema on selle kõrval pask ja ebaprofessionaalne.

Comments:
vahepeal kadus ikka ühte äärde täitsa ära aga muidu oli hää vilm
 
Mina vaatasin ka selle filmi ära. Hmm... Ma olen sellel sügisel vaadanud Sõpruses mitu filmi. Olen isegi enda kohta liigia palju kinos käinud. Ma nägin seda homofilmi ja siis seda *Väike Susie' (Rootsi film väikelinnast) ja siis oli veel üks film, kus oli mingi neli lugu ja ma mäletan, et see mulle hirmasasti meeldis. Vist hetkel rohkem, kui see Elu on ime. Aga see oli jah päris hea film, kuigi minu jaoks jäi Must-kass-valge-kassist alla. Kuigi see rongiraudtee kui pidev ja läbiv oli hea. Ja tegelikult ma vist ei tulnudki kinost välja suure hurraaga vaid sain aru, et hea film ja ilusad pildid (mitte ses mõttes "ilusad" nagu karusüda, kus postkaarte Siberist näidati). Ja tegelikult ma vist lootsin rohkem, et rohkem seda hetke, et kraba kinotoolist kinni ja siis ära lase endal püstireageerida. Aga jah. Nõus. Hea. Ja just see, et huumor, mida muidu ei näe. Või oli igav. Pagan, ma ei saagi enam aru. Ole veel nii palju erinevat meediat täis topitud, et sassi kõik sees läheb. Vähemalt ma aasta pärast mäletan seda filmi. Mitte nagu mõni, mis üldse meelde ei tule. Ma luban, et ma rohkem nii pikalt ei kirjuta. Sass.
 
kusjuures mulle paistis mõnusalt silma see tegija eesel- tema liin (rohkem kui raudteeliin). filmi lõpuks pidasin ma teda juba peategelaseks :D
 
Aga mina luban alati pikalt Veikol ja teistel kirjutada ;). See eesel oli jonnieesel ja kuna minu elus esineb ka vist suhteliselt palju jonnimist, siis selle eesliga, kuigi ekraan oli ees, tundsin otsest hingesugulust.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?